PDL behaald, nu wil ik praktijkervaring opdoen en bij blijven leren.

CV gegevens

  • Plaats: Almere
  • Laatste update CV: 12-01-2020
  • Branche: Administratief medewerker (ster), Salarisadministrateur
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract
  • Rijbewijs: Ja
  • Leeftijd: 52 (20-11-1967)
  • Link naar dit CV
  • CV's in je mailbox?

Opleiding

PDL, Havo

Gewenste functie

medewerker salarisadministratie, administratief medewerker

Persoonlijke motivatie

Alles valt te leren. Dat is mijn motto. 
Om mijn werkgebied uit te kunnen breiden richting de (salaris)administratie heb ik het Praktijkdiploma Loonadministratie behaald. Praktijkervaring opdoen is de volgende stap. Ook al heb ik vele jaren werkervaring, ik ben toch een nieuwkomer binnen de administratie. 
Cijfermatig inzicht, oog voor detail en werken onder tijdsdruk hebben altijd een grote rol in mijn werkzaamheden gespeeld. Het oplossen van kasverschillen en het opmerken van afwijkingen in koersen en in aan- en verkopen van vreemde valuta hebben mij altijd veel energie gegeven.
Met een scherp oog voor falsificatie, het kunnen oplossen van kasverschillenen en veel specifieke  kennis was ik de vraagbaak van de afdeling.
Iedereen heeft iets waar hij of zij goed in is, maar alle kennis samen zorgt voor een team met veel ervaring. Elkaar helpen en ondersteunen vind ik dan ook erg belangrijk.
Een goede werksfeer is mede bepalend voor een goede samenwerking. Daarom vind ik een vleugje humor op de werkvloer heel belangrijk.


Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op Administratieve-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
  • Allround Finance medewerker /10 jaar ervaring /accuraat /zorgvuldig /zelfstandig

    Laatste update CV: 21-01-2020
    Plaats: Hoofddorp, Noord-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract

    Mijjn CV in het kort: - een ervaren Finance Medwerker - brede kennis van financiele adminsitratiewekzaamheden - ik doe mijn werk zorgvuldig en secuur - gedreven en betrokken  Bekijk het complete CV

  • Enthousiaste adm medewerkster/telefoniste

    Laatste update CV: 16-01-2020
    Plaats: Den Haag, Zuid-Holland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

     Ik hou van contact met mensen, van taal en van organiseren. Ik ben collegiaal en klantvriendelijk. Gedisciplineerd en precies in mijn werk. Ik maak dingen graag goed en correct af. Ik vind het leuk om ingewikkelde zaken uit te zoeken. Ik draaf soms een beetje door, maar maak dat goed met een gezonde dosis zelfspot. Bekijk het complete CV

  • Financieel medewerker Agile en Scrum

    Laatste update CV: 09-01-2020
    Plaats: Pijnacker, Zuid-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract

    Hallo, Ik ben Houssain en ben beschikbaar per 15 januari 2020 als Financieel medewerker omgeving Rotterdam/Delft/ Dem Haag. Zoek je een gedreven Financieel medewerker met ervaring in Betalingsverkeer?  Neem dan gerust contact. 06-28147176 Bekijk het complete CV

  • Sterke administratieve ondersteuner beschikbaar voor de arbeidsmarkt

    Laatste update CV: 03-01-2020
    Plaats: Hoorn Nh, Noord-Holland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Tijdelijk contract, Vast contract

     Anderen laten excelleren in het werk, dat is waar ik goed in ben! Ik voel mij zeer prettig bij het procesmatig en nauwkeurig werken. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel, maar wel op een dusdanige manier dat de bedrijfswaarden geen geweld wordt aangedaan. Ik ben een oplossingsgerichte no-nonsense persoon met een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Ik vind het prettig wanneer er vertrouwen... Bekijk het complete CV

  • Duurzame adviseur

    Laatste update CV: 27-12-2019
    Plaats: Eindhoven, Noord-Brabant
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract

    Duurzaamheid is voor mij belangrijk. Ik ben communicatief vaardig, creatief, onderzoekend en analytisch. Bekijk het complete CV

Administratieve-Vacaturebank.nl - Nieuwe administratieve vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe administratieve baan of nieuwe collega's? Op de Administratieve-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Administratieve-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank