Projectmedewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: Aardoom & de Jong
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 19-12-2022
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan een betere maatschappij? Vind je het leuk om je te verdiepen in opdrachtgevers in het publieke domein en wil jij onderdeel zijn van een ambitieus en groeiend team? Wil jij aan de slag in het vakgebied van werving & selectie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Projectmedewerker
Utrecht, 24-40 uur per week

Functieomschrijving
Aardoom & de Jong, met kantoren in Utrecht, Zwolle en Eindhoven, is op zoek naar een zelfstandige en ambitieuze Projectmedewerker werving & selectie voor ons kantoor in Utrecht. Samen met de consultants van Aardoom & de Jong ben je verantwoordelijk voor het vinden van de ideale kandidaat voor onze opdrachtgevers. De functie bestaat uit het ondersteunen van de (associate) partners en de consultants bij het gehele wervingsproces. Je werkt nauw samen met de collega projectmedewerkers. Je werkt projectmatig en met strakke deadlines, zowel zelfstandig als in een team. De standplaats voor deze functie is Utrecht.

Wat doe je dan zoal?
Samen met de consultant heb je als doel om een procedure efficiënt en effectief te laten verlopen voor een optimale klant-, en kandidaat tevredenheid. Je verdiept je in onze opdrachtgevers en verbreedt jouw kennis van de publieke sector. Als projectmedewerker werving & selectie ondersteun je de consultants in de voorbereiding van klantafspraken en je gaat waar mogelijk mee. Je plant afspraken in met kandidaten en opdrachtgevers, je schrijft mee aan samenwerkingsvoorstellen en vacatureteksten, je zoekt naar geschikte kandidaten via LinkedIn en onze andere netwerken en je bereidt samen met de consultant de voordracht van kandidaten aan opdrachtgevers voor. Daarnaast wordt er ook verwacht dat je periodiek bijspringt op het secretariaat. Zodoende ben je een visitekaartje van Aardoom & de Jong. Opdrachtgevers en kandidaten die naar ons kantoor bellen sta jij te woord. Verder krijg je de kans jouw talenten in te zetten en verder te ontwikkelen door het oppakken van verschillende werkzaamheden en projecten, zoals het organiseren van (netwerk)bijeenkomsten. Hierbij wordt een beroep gedaan op je organisatietalent en communicatieve vaardigheden. Dit hoef je niet allemaal tot in de puntjes te beheersen. Belangrijk is dat je bereid bent om je dit eigen te maken.

Gestelde eisen

 • Je hebt een (afgeronde) opleiding op mbo/hbo niveau.
 • Je hebt enkele jaren werkervaring, bijvoorbeeld in administratie, human resource management of officemanagement.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en een goed gevoel voor plannen en organiseren.
 • Je werkt gestructureerd en kan goed overzicht houden in complexe dossiers.
 • Je wil graag nieuwe vaardigheden aanleren en kennis opdoen van het publieke domein.
 • Je bent beschikbaar voor 24 tot 40 uur in de week.

Staat daarnaast gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel en kan je nauwkeurig werken? Heb je een proactieve en betrokken houding? Ben je op zoek naar een werkomgeving met een gezellige maar ook ambitieuze cultuur? Dan pas je goed in ons team!

Bedrijfsprofiel
Aardoom & de Jong is dé specialist op het gebied van menselijk kapitaal in de publieke sector. Wij zijn het meest persoonlijke bureau voor advies, ontwikkelprogramma’s en werving & selectie in de publieke sector. Wij stellen ons tot doel de publieke sector elke dag een beetje beter te maken. Wij geloven dat mensen het verschil maken en daarmee de succesfactoren zijn van organisaties.

Door middel van advies, ontwikkelprogramma’s en werving & selectie zorgen wij ervoor toezichthouders, bestuurders, directeuren en managers op de juiste plek zitten, voortdurend hun eigen kwaliteiten ontwikkelen en samen resultaten boeken.

Vakkundigheid staat daarbij bij ons hoog in het vaandel. Waar dat kan, kiezen we graag voor vernieuwende, eigentijdse methodes ter ondersteuning. Door de verschillende achtergronden van onze consultants beschikken we over een breed netwerk. Onze consultants zijn bevlogen en persoonlijk.

Aardoom & de Jong heeft de ambitie om verder te groeien. Zodoende komen wij graag in contact met een gedreven en enthousiaste projectmedewerker die het een uitdaging vindt mee te bouwen aan onze organisatie.

Als Aardoom & de Jong hechten wij veel waarde aan diversiteit en inclusie. Omdat we denken dat we op die manier betere resultaten kunnen behalen. Daarom nodigen wij kandidaten met een bi-culturele achtergrond nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Nieuwsgierig naar ons team? Kijk op: www.aardoomendejong.nl/ons-team.

Arbeidsvoorwaarden
Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Het betreft een functie van 24-40 uur per week. Naast een pakket van uitstekende arbeidsvoorwaarden krijg je de ruimte om te werken en te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.

Procedure
Wij ontvangen jouw reactie graag zo spoedig mogelijk via de sollicitatiebutton op onze website.

Wil je meer weten? Machteld de Groen beantwoordt jouw vragen graag.
Zij is te bereiken via degroen@aardoomendejong.nl en 06-46150874.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uren

24-40 uur per week

Informatie over Aardoom & de Jong

Aardoom & de Jong
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Administratieve-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve.
 • Technisch Inkoper

  Eergisteren geplaatst door VNOM | We get the job done

  Voor een marktleider op het gebied van technischedienstverlening in Nederland zijn wij op zoek naar een Technisch Inkoper ter uitbreidingvan het huidige team. Ben jij in het bezit van een afgeronde technische hboopleiding en in het bezit van minimaal je NEVI 1? Dan ben jij de TechnischInkoper die wij zoeken! Benieuwd naar jouw verantwoordelijkheden? Hieronder eenoverzicht van jouw belangrijkste taken:Op- en verder uitbouwen van leveranciersrelaties;Beoordelen van inkoopaanvragen en...

  VNOM | We get the job done
 • Technisch Inkoper

  Toegevoegd op 31-01-2023 door VNOM | We get the job done

  Voor een marktleider op het gebied van technischedienstverlening in Nederland zijn wij op zoek naar een Technisch Inkoper ter uitbreidingvan het huidige team. Ben jij in het bezit van een afgeronde technische hboopleiding en in het bezit van minimaal je NEVI 1? Dan ben jij de TechnischInkoper die wij zoeken! Benieuwd naar jouw verantwoordelijkheden? Hieronder eenoverzicht van jouw belangrijkste taken:Op- en verder uitbouwen van leveranciersrelaties;Beoordelen van inkoopaanvragen en...

  VNOM | We get the job done
 • Operationeel Inkoper

  Toegevoegd op 27-01-2023 door VNOM | We get the job done

  Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière als Operationeel Inkoper en heb jij het doorzettingsvermogen om jouw doelstellingen te behalen die niet gehaald dreigen te worden? Om nét even dat stapje extra te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Operationeel Inkoper ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoering geven aan het operationeel inkoopproces. Daarnaast zullen je werkzaamheden bestaan uit: Plaatsen van bestellingen;Zorgen dat de producten op tijd beschikbaar...

  VNOM | We get the job done
 • Inkoper

  Toegevoegd op 27-01-2023 door VNOM | We get the job done

  Voor een van onze opdrachtgevers, een grote speler in de wereld van technische groothandels, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Inkoper. Als Inkoper ben je onder andere verantwoordelijk voor het up-to-date houden van het assortiment en het op peil houden van de voorraad. Daarnaast zullen jouw werkzaamheden bestaan uit:Het plaatsen van orders bij de leverancier;Waarborgen van de kwaliteit en levertijd;Het verbeteren van de processen;Het assortiment voorradig houden;Zicht houden...

  VNOM | We get the job done
 • Operationeel Inkoper

  Toegevoegd op 27-01-2023 door VNOM | We get the job done

  Voor een groot bedrijf actief in de keukentechniek zijn wij op zoek naar een Inkoper. Ben jij toe aan de 2e stap in je carrière en heb je al ervaring opgedaan met de inkoop? Lees dan snel verder! Als Inkoper heb jij een erg afwisselende functie met onderstaande werkzaamheden: Schakelen met leveranciers en fabrikanten;Bewaken van de levertijden;Afstemmen van de transporten;Voorbereiden en verwerken van inkoopopdrachten;Afhandelen van garantieclaims;Verwerken van informatie in ERP systemen.

  VNOM | We get the job done

Administratieve-Vacaturebank.nl - Nieuwe administratieve vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe administratieve baan of nieuwe collega's? Op de Administratieve-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Administratieve-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank