Secretarieel en administratief ondersteuner

Baan gegevens

 • Bedrijf: Vereniging Nederlandse Woonbond
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 15-06-2022
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

De Woonbond is de stem van hurend en woningzoekend Nederland. Via onze huurdersorganisaties en 10.000 individuele leden zijn er ruim 1,6 miljoen hurende huishoudens bij ons aangesloten. Een van onze taken is (lokale) huurdersorganisaties beter te laten functioneren. Medewerkers van ons verrichten werkzaamheden bij lidorganisaties om juist daarvoor te zorgen. Zo zorg jij dat de stem van hurend Nederland gehoord wordt.

Voor werkzaamheden bij Huurdersvereniging HBO Argus zoeken wij een:

Secretarieel en administratief ondersteuner
voor 16 uur per week, met in de toekomst mogelijk uitbreiding tot 24 uur. Het is een uitdagende en afwisselende functie in een steeds andere werkomgeving.

HBO Argus is een huurdersorganisatie in Amsterdam. Zij houdt kantoor in de Louis Crispijnbuurt in Amsterdam-Slotervaart.

Jouw uitdaging
Aan jou de taak om het bestuur met vooral organisatorische werkzaamheden te ondersteunen en daarnaast op het gebied van participatie. Jij zorgt ervoor dat de kantoororganisatie soepel functioneert. Je doet voorstellen voor het betrekken van de achterban en voert de deze ook uit. Jij zorgt voor een (jaar-)planning en bewaakt de agenda.

Als spin in het web zorg je voor verbinding door ervoor te zorgen dat iedereen tijdig de informatie ontvangt die nodig is om deel te nemen aan de overleggen. Je ontvangt mensen gastvrij en zorgt ervoor dat de bijeenkomsten goed zijn georganiseerd. Je kunt goed omgaan met een breed palet van mensen, waaronder vrijwilligers en professionals.

Gestelde eisen

Dit ben jij
Jij bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van secretariële en administratieve werkzaamheden. Je houdt de administratie bij. Je draagt zorg voor het bijhouden van het relatiebeheersysteem en het archief. Je actualiseert regelmatig de website en draagt bij aan het gebruik van diverse vormen van sociale media. Je ondersteunt bij het maken van nieuwsbrieven en het uitzetten van enquêtes. Ook het mede-organiseren en de verslaglegging van bijeenkomsten behoort tot jouw taken.

Door jouw inzet zorg je voor een stevige basis voor het goed functioneren van HBO Argus.

Verder geldt dat je:

 • Tenminste mbo-werk- en -denkniveau hebt.
 • Ervaring met participatie hebt.
 • Kennis van wet- en regelgeving op het terrein van wonen en huren hebt, of het leuk vindt om je hierin te verdiepen.
 • Flexibel bent in de vorm van alles willen aanpakken en ten aanzien van werktijden.
 • Huurdersorganisaties komen vaak in de avonduren bij elkaar. De aangegeven uren per week zijn gemiddelden. Afhankelijk van de werkzaamheden kan dit wisselen.
 • Kunt schakelen op verschillende niveaus (vrijwilligers/professionals).
 • Communicatief sterk bent in woord en geschrift.
 • Beschikt over digitale vaardigheden en bekend bent met de gangbare kantoorsoftware.
 • Zorgvuldig werkt.
 • Representatief bent.

HBO Argus werkt actief aan het jonger en diverser maken van de organisatie. We moedigen kandidaten met alle achtergronden en identiteiten aan te solliciteren.

Uren

16 uur per week

Meer informatie

De Woonbond en Huurdersvereniging HBO Argus
De Woonbond is een landelijke organisatie met circa 55 medewerkers, die opkomt voor de belangen van hurend Nederland. Er zijn ± 400 huurdersorganisaties bij de Woonbond aangesloten. Die huurderorganisaties bestaan vaak uit vrijwilligers die niet per se een achtergrond hebben op het gebied van volkshuisvesting, wet- en regelgeving en huurbeleid. Onze uitdaging is elke dag hun belang actief te vertegenwoordigen en hen te helpen bij hun eigen opgave. We bieden onder meer opleidingen, trainingen, advies- en ondersteunings-trajecten en onderzoeken aan. Op die manier helpen we de huurdersorganisaties om goed voorbereid het gesprek aan te gaan met bijvoorbeeld woningcorporaties en gemeenten en op te komen voor de belangen van hun huurders. Huurdersvereniging HBO Argus komt op voor de belangen van de bewonerscommissies en individuele huurders van Woningstichting Eigen Haard in Amsterdam. Zij werkt samen met collega-huurdersorganisaties in de Huurdersfederatie Alert.

HBO Argus staat voor goede en betaalbare woningen, leefbare buurten en een sterke positie van huurders. Zij staat niet stil en zoekt voortdurend naar mogelijkheden om de belangenbehartiging voor de achterban te verbeteren. Een uitdaging waaraan jij een bijdrage kunt leveren. Maak nader kennis met HBO Argus op www.hbo-argus.nl.

Voor de duidelijkheid: je komt in dienst bij de Woonbond. Als Woonbondmedewerker word je ingezet als ondersteuner bij HBO Argus. Je wordt onderdeel van de flexibele pool van medewerkers bij de Woonbond, waardoor ook andere werkzaamheden bij jouw takenpakket kunnen horen.

Hierop kun je rekenen

 • Bij 16 uur een bruto maandsalaris tussen de € 1.162,- en € 1.494,- (schaal 6, cao Sociaal Werk). Inschaling is afhankelijk van je kennis, kwaliteiten en ervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging of een vaste aanstelling.
 • Een individueel keuzebudget van minimaal 18,8% van je salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk loopbaanbudget van 1,5% van je maandsalaris.
 • Werken in een platte, ambitieuze organisatie met een team van betrokken, hardwerkende en loyale collega’s.
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.

Reageer direct
Ben jij één van onze nieuwe collega’s en de secretarieel en administratief ondersteuner voor HBO Argus? Mail je motivatie en cv uiterlijk 27 juni naar Jos Aal, projectleider Woonbond aan huis, via vacature@woonbond.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over Vereniging Nederlandse Woonbond

Vereniging Nederlandse Woonbond
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Administratieve-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve.
 • Specialisatie Administratie - tijdelijk

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als administratief medewerker ga je aan de slag met HR Digital Technology & Analytics, je zult vanuit het HR systeem de salarisbetalingen controleren en zorgen dat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Dit doe je samen met de andere collega's en HR proces managers. Daarnaast werk je mee in verbetertrajecten en werk nauw samen met één senior collega die zich bezighoudt met de controles op salaris(betaling), risk management en audits.Als HR administratief medewerker komen jouw...

  Independent Recruiters
 • Change Coördinator IT (Tijdelijk)

  Toegevoegd op 01-07-2022 door Independent Recruiters

  Ben jij administratief sterk en een kei in gestructureerd werken? Als Change Coördinator maak jij deel uit van het Service Transition team in Houten. Deze groeiende organisatie is op zoek naar een gedreven collega die het team komt versterken.Als jouw opdrachtgever een verzoek indient per mail, zorg jij dat alle dossiers goed in orde zijn. Samen met jouw team ga jij het infrastructuur in Nederland veilig en beschikbaar stellen. zodat jouw klanten en providers blijven innoveren en...

  Independent Recruiters
 • Administratief medewerker gericht op processen (tijdelijk)

  Toegevoegd op 01-07-2022 door Independent Recruiters

  Ga jij ervoor zorgen dat systemen en websites voldoende beveiligd zijn zodat miljoenen Nederlanders iedere dag zorgeloos kunnen reizen? Jij bent een sterke administratieve kracht met oog voor detail. Je bent verantwoordelijk voor het uitvragen, uitleveren dan wel installeren van certificaten t.b.v systemen en websites. Dit doe je 2 dagen vanuit hun kantoor in Houten en 3 dagen vanuit huis. Ben jij per direct beschikbaar tot minimaal het einde van het jaar dan kom ik graag in contact. Samen...

  Independent Recruiters
 • Hostess (20 uur)

  Toegevoegd op 01-07-2022 door Independent Recruiters

  Wat maakt het werken als hostess leuk. Werken als hostess is veelzijdig, dynamisch en uitdagend. Elke dag is anders. Binnen je werk ben je continue aan het schakelen en zorg je ervoor dat je huurders helpt met eventuele vragen. De locatie waar je komt te werken bied onderdak aan verschillende kantoren waardoor jij het eerste gezicht bent bij binnenkomst. Ben jij gastvrij en ben je beschikbaar voor 2 dagen per week dan ben ik opzoek naar jou! Als Hostess is elke dag anders. Je zult worden...

  Independent Recruiters
 • Hostess (30 uur)

  Toegevoegd op 01-07-2022 door Independent Recruiters

  Als Hostess in de zakelijke dienstverlening ga jij de operationele zaken oppakken. Binnen dit kantorencomplex ben jij het eerste aanspreekpunt voor de huurders.In deze rol is geen dag hetzelfde! Je leeft volledig mee met de hectiek van de dag. Met jouw gastvrije houding verwelkom jij alle huurders en bezoekers. Daarnaast houd jij je bezig met zowel de gasten, administratieve taken en telefoon/email verkeer.Je komt te werken in een dynamische omgeving in Amsterdam. Als Hostess is elke dag...

  Independent Recruiters

Administratieve-Vacaturebank.nl - Nieuwe administratieve vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe administratieve baan of nieuwe collega's? Op de Administratieve-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Administratieve-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank