Servicedesk Coördinator

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 18-08-2022
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als Servicedesk Coördinator beantwoord je alle inkomende (reparatie)verzoeken van de opdrachtgevers via een intern systeem. Je coördineert het gehele proces van het moment dat de ticket binnenkomt tot het moment dat het verzoek is afgehandeld en de ticket is gesloten. Je bent degene die de professionals naar de juiste locatie stuurt, voorzien van de benodigde informatie en materiaal. De ticket wordt gesloten en door naar de volgende.

Jij gaat aan de slag als Servicedesk Coördinator en kan jezelf ontwikkelen bij een scale up organisatie in Amsterdam. Jij maakt onderdeel uit van de afdeling Building Services. In deze zelfstandige rol ben jij verantwoordelijk voor en bied je ondersteuning bij het uitvoeren en controleren van administratieve gegevens.

Door jouw servicegerichte houding en heldere communicatieve vaardigheden onderhoud je nauw contact met klanten, interne en externe partijen. Jij stuurt de onderhoud medewerkers aan en laat weten welke gereedschappen zij nodig hebben voor de opdracht die zij moeten uitvoeren.

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en pak jij deze uitdaging met beide (administratieve) handen aan? Dan kom ik graag direct in contact!

Als Servicedesk Coördinator beschik jij over de volgende kwaliteiten:

 • Minimaal MBO niveau en 2 jaar ervaring in soortgelijke taken;
 • Beschikbaar voor 32-40 uur in de week;
 • Ervaring met het MS Office pakket;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Het salaris voor deze positie is €2200-2900 bruto per maand obv 40 uur. Naast dit mooie salaris biedt deze organisatie ook mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer binnen 2 minuten en ik maak dan graag kennis met jou.
Oh, vergeet je vrienden en familie niet te informeren over deze mooie uitdaging!

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt voor een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever

Gestelde eisen

Minimaal MBO niveau en 2 jaar ervaring in soortgelijke taken; Beschikbaar voor 32-40 uur in de week; Ervaring met het MS Office pakket; Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2000 - €3000 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Ben jij dé nieuwe aanwinst die ervoor gaat zorgen dat de juiste mensen op de juiste plaats zijn? Als Servicedesk Coördinator beantwoord je alle inkomende (reparatie)verzoeken van de opdrachtgevers via een intern systeem. Je coördineert het gehele proces van het moment dat de ticket binnenkomt tot het moment dat het verzoek is afgehandeld en de ticket is gesloten.

Zo help je verschillende klanten met het oplossen van problemen op het gebied van technisch gebouwbeheer. Zelf geen technische kennis? Geen probleem, je bent namelijk degene die de professionals naar de juiste locatie stuurt, voorzien van de benodigde informatie en materiaal. Mensen helpen, daar krijg jij energie van! Probleem opgelost en klant blij met het resultaat? De ticket wordt gesloten en door naar de volgende.

Deze internationale organisatie richt zich op technisch gebouw beheer die diverse services verleent aan verschillende opdrachtgevers, denk hierbij aan bijvoorbeeld airconditioning, liften en andere technische zaken.

Ben jij woonachtig in de omgeving van Amsterdam en 40 uur beschikbaar? Lees dan snel verder!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Administratieve-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve.
 • HR Officer

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  In deze rol ben jij verantwoordelijk voor zowel het personeelsadministratie als personeelsbeleid. Je dient als eerste aanspreekpunt voor andere afdelingshoofden en informeert over de juiste kennis met betrekking tot de HR-zaken. Jij bent op de hoogte van de regel en wetgeving. In deze functie ben jij HR verantwoordelijk voor verschillende locaties in de regio Utrecht.Als HR Officer ben jij verantwoordelijk voor de regio Utrecht. De medewerkers zitten op verschillende locaties, jij schakelt...

  Independent Recruiters
 • Accountmanager Stichting Babyspullen (ook remote)

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  1 op de 13 baby's wordt in Nederland in armoede geboren. Stichting Babyspullen wil deze kinderen een goede start geven. Help jij ons mee? Stichting Babyspullen is een non-profit organisatie die volledig afhankelijk is van o.a. fondsen, sponsoring, donaties en vrijwilligers.Je doet het niet alleen maar je werkt samen met je collega's in het accountmanagement team!In deze rol: Leg en onderhoud je proactief (commerciële) contacten met bedrijven, gemeenten, serviceclubs etc.;Realiseer je maximale...

  Independent Recruiters
 • Inpakvrijwilligers Stichting Babyspullen

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En wil jij nu echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word dan vrijwilliger bij Stichting Babyspullen in Heerhugowaard!Je zorgt ervoor dat de babystartpakketten worden gevuld. Dit doe je aan de hand van een inpaklijst. Je maakt zowel pakketten voor jongens als meisjes. Samen met de andere vrijwilligers zorg je ervoor dat de pakketten er fantastisch uitzien, zodat het voor de ontvanger echt een feestje is om het babystartpakket uit te...

  Independent Recruiters
 • Traineeship bank- en verzekeringen (remote)

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Klaar voor een nieuwe carrière in de bank- en verzekeringswereld? Via deze vacature kun je je tot 25 augustus 2022 aanmelden voor een traineeship dat in november van start gaat. Je gaat starten als specialist inkomensverklaring (IKV). Binnen 2 maanden wordt je opgeleid tot een specialist op het gebied van inkomensverklaringen. Het traject duurt een jaar, waarna je de gelegenheid krijgt om je carrière verder vorm te geven binnen de bank. Wil je alsnog een andere richting uit? Dan kan Maandag®...

  Stad Vacaturebank
 • Traineeship bank- en verzekeringen (remote)

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Klaar voor een nieuwe carrière in de bank- en verzekeringswereld? Via deze vacature kun je je tot 25 augustus 2022 aanmelden voor een traineeship dat in november van start gaat. Je gaat starten als specialist inkomensverklaring (IKV). Binnen 2 maanden wordt je opgeleid tot een specialist op het gebied van inkomensverklaringen. Het traject duurt een jaar, waarna je de gelegenheid krijgt om je carrière verder vorm te geven binnen de bank. Wil je alsnog een andere richting uit? Dan kan Maandag®...

  Stad Vacaturebank

Administratieve-Vacaturebank.nl - Nieuwe administratieve vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe administratieve baan of nieuwe collega's? Op de Administratieve-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Administratieve-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank