Administratief medewerker gericht op processen (tijdelijk)

Baan gegevens

  • Bedrijf: Independent Recruiters
  • Plaats: Houten
  • Plaatsingsdatum: 01-07-2022
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: Starter
  • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Ga jij ervoor zorgen dat systemen en websites voldoende beveiligd zijn zodat miljoenen Nederlanders iedere dag zorgeloos kunnen reizen?

Jij bent een sterke administratieve kracht met oog voor detail. Je bent verantwoordelijk voor het uitvragen, uitleveren dan wel installeren van certificaten t.b.v systemen en websites. Dit doe je 2 dagen vanuit hun kantoor in Houten en 3 dagen vanuit huis.

Ben jij per direct beschikbaar tot minimaal het einde van het jaar dan kom ik graag in contact.

Samen met een team van enthousiaste collega's zorg jij ervoor dat certificaten t.b.v. systemen en websites tijdig worden aangevraagd en uitgeleverd dan wel geïnstalleerd. Je controleert de gegevens en zorgt dat deze nauwkeurig worden vastgelegd. Ook bewaak je dat eerder aangevraagde certificaten tijdig vervangen worden. Daarbij ben je het eerste aanspreekpunt en zorg je voor een kwalitatieve en tijdige uitvoering van alle technische wijzigingen naar een goedgekeurde opdracht.

Je bent daarnaast o.a verantwoordelijk voor;

  • Zorg je ervoor dat TLS certificaten ondertekend worden door een erkende Certificate Authority;
  • Registreer je deze certificaten en bijbehorende gegevens in de CMDB;
  • Leg je de changes vast in het service management systeem ServiceNow;
  • Draag je zorg voor de tijdige en kwalitatieve uitvoering van deze technische wijzigingen;
  • Onderhoud je klantcontact rondom het certificaat proces en individuele changes;
  • Stem je het change proces met interne en externe partijen af en zorgen je voor een goede flow door de keten;
  • Bewaak je vanuit ServiceNow integraal de uitvoering en kwaliteit van het gerelateerde changeproces.

Voor deze vacature zijn wij zijn op zoek naar organisatie talent die goed is in communicatie en van aanpakken weet. Ook rekenen wij op jouw:

  • Relevante werkervaring op MBO werk- en denkniveau
  • Kennis van en ervaring in de ITIL-processen is een pré
  • Kennis van en ervaring met ServiceNow is een pré
  • Nauwkeurig, klant-, service- en resultaatgerichtheid
  • Excellente teamwork-mentaliteit
  • Denken in kansen en daadkracht in doen, waarbij pro activiteit en continue verbeteren centraal staat

Een positie in Houten tot het einde van het jaar, met kans op verlenging. Deze positie wordt op basis van een flexcontract ingevuld. Het salaris ligt tussen de €2900-€3100 obv 40 uur.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt voor een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Samen met een team van enthousiaste collega's zorg jij ervoor dat certificaten t.b.v. systemen en websites tijdig worden aangevraagd en uitgeleverd dan wel geïnstalleerd.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2900 - €3100 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Ga jij ervoor zorgen dat systemen en websites voldoende beveiligd zijn zodat miljoenen Nederlanders iedere dag zorgeloos kunnen reizen?

Jij bent een sterke administratieve kracht met oog voor detail. Je bent verantwoordelijk voor het uitvragen, uitleveren dan wel installeren van certificaten t.b.v systemen en websites. Dit doe je 2 dagen vanuit hun kantoor in Houten en 3 dagen vanuit huis.

Ben jij per direct beschikbaar tot minimaal het einde van het jaar dan kom ik graag in contact.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Administratieve-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve.
  • Receptionist (High-End Service Level)

    Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

    Voor een internationaal advocatenkantoor in hartje Amsterdam zijn wij op zoek naar een Receptionist. In deze functie ben jij alles in één: hostess, vraagbaak en hét gezicht van het bedrijf. Je ontvangt de gasten, hebt een luisterend oor voor de medewerker en weet vanuit interesse veel over de mensen.Heb jij een passie voor high-end service en weet jij daarom precies wat optimale gasttevredenheid inhoudt? Ben jij daarnaast parttime of fulltime beschikbaar? Solliciteer nu!Als Receptionist ben...

    Independent Recruiters
  • Servicedesk Coördinator

    Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

    Als Servicedesk Coördinator beantwoord je alle inkomende (reparatie)verzoeken van de opdrachtgevers via een intern systeem. Je coördineert het gehele proces van het moment dat de ticket binnenkomt tot het moment dat het verzoek is afgehandeld en de ticket is gesloten. Je bent degene die de professionals naar de juiste locatie stuurt, voorzien van de benodigde informatie en materiaal. De ticket wordt gesloten en door naar de volgende.Jij gaat aan de slag als Servicedesk Coördinator en kan...

    Independent Recruiters
  • Hostess 30 uur

    Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

    Gastvrij Den Haag opgelet!Wat maakt het werken als hostess leuk? Werken als hostess is veelzijdig, dynamisch en uitdagend. De locatie waar je komt te werken bied onderdak aan verschillende kantoren waardoor jij het eerste gezicht bent bij binnenkomst. Met jouw stralende lach op de begane grond weet jij zelfs op maandagochtend de huurders weer vriendelijk welkom te heten!Ben jij gastvrij en beschikbaar voor 30 uur in de week? Solliciteer dan direct!Als Hostess ben jij verantwoordelijk voor:De...

    Independent Recruiters
  • Content Manager (telecom) Tijdelijk

    Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

    Jij bent de professional met gevoel voor content, de expert op het gebied van 'snackable content'. Als Content Manager beschik je over talent in het schrijven, redigeren en optimaliseren van zakelijke content. Je plaats de klanten echt voorop, snapt en begrijpt echt wat hun behoeften zijn en wat hen beweegt (outside-in). Jij kunt een verhaal vertellen dat impact maakt en brengt met woorden klanten in beweging. Daarnaast ken je de basics van SEO-copywriting, HTML en heb je ervaring met...

    Independent Recruiters
  • Office Manager met Commerciële Drive - Mediawereld

    Toegevoegd op 12-08-2022 door Independent Recruiters

    Je ondersteunt hen niet alleen met administratieve afhandeling van diverse zaken maar bent ook steun en toeverlaat voor het plannen van reizen, organiseren van events, het maken van presentaties en bijwerken van het CRM. Jouw verantwoordelijkheden:Algemene ondersteuning van het Sales team;Up-to-date houden van het CRM (invoer, update van de database, rapportages);Het Sales team helpen met leadgeneratie- en acquisitieactiviteiten, afspraken plannen;Beursvoorbereiding en -opvolging,...

    Independent Recruiters

Administratieve-Vacaturebank.nl - Nieuwe administratieve vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe administratieve baan of nieuwe collega's? Op de Administratieve-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Administratieve-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank