Projectmanager - Conference & Events

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 21-06-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als Projectmanager ben je tot aan de uitvoering van het evenement het aanspreekpunt voor de klant en ben je het centrale punt voor alle afdelingen binnen de organisatie. Ook ben je een onmisbare schakel tussen in- en externe leveranciers.

Daarnaast zullen jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Je brengt de behoeften van de opdrachtgever in kaart, adviseert en vertaalt dit naar een concreet voorstel;
 • Je denkt mee, bent creatief en signaleert commerciële kansen;
 • Je bewaakt gemaakte afspraken en budgetten;
 • Opstellen en schrijven van kloppende draaiboeken;
 • Coördinatie van meerdere conferences & events;
 • (Financiële) administratieve afhandeling.

We zijn op zoek naar iemand voor wie de evenementenwereld al bekend terrein is. Denk hierbij aan:

 • HBO werk- en denkniveau (voorkeur richting event/hospitality);
 • Ervaring in de coördinatie van Conferences en Events;
 • Aantoonbaar netwerk binnen de evenementenwereld.

Verder ben jij als persoon:

 • De energie zelve, waarmee je ook anderen motiveert en enthousiasmeert;
 • Een perfectionist met oog voor detail;
 • Communicatief vaardig op verschillende niveau's;
 • Creatief en commercieel ingesteld;
 • Een sterke persoonlijkheid die altijd het hoogst haalbare ambieert.

Je komt te werken in een enthousiast en commercieel team waarop je terug kunt vallen wanneer nodig. Je salaris wordt gebaseerd op kennis en ervaring en ligt tussen de €3000 - €3750 bruto per maand op basis van 40 uur.

Ben je enthousiast en zou je graag meer willen weten? Ik kom graag met je in contact en ontvang graag je cv. Via Independent Recruiters zal het eerste gesprek zijn, dit kan zowel digitaal of live bij op kantoor. Als we allebei de match zien dan starten we de procedure bij onze opdrachtgever waarna er twee gesprekken en een assessment volgen.

Gestelde eisen

HBO werk- en denkniveau (voorkeur richting event/hospitality); Ervaring in de coördinatie van Conferences en Events; Aantoonbaar netwerk binnen de evenementenwereld.

Uren

32-40 hours

Salaris

€3000 - €3750 per maand

Informatie over Independent Recruiters

De evenementen zijn weer van start gegaan en daarom zijn wij op zoek naar een Projectmanager voor een locatie met internationale allure in Den Haag!

De klant heeft het contract getekend, er zijn afspraken gemaakt omtrent catering, techniek en decoratie. Nu is het aan jou om alles tot in de puntjes te organiseren. Vanaf nu ben jij het aanspreekpunt voor de organisator en zet jij alle wensen uit bij de desbetreffende leveranciers. Je coördineert de planning, logistiek, inzet van audiovisuele middelen en catering. Daarnaast schakel je op hoog niveau en zorg je ervoor dat alles in een kloppend draaiboek staat zodat de vloer hier verder mee aan de slag kan gaan.

Heb jij een tomeloze energie en een passie voor corporate events? Ontsnapt geen enkel detail aan jouw aandacht? Kun jij alle ballen in de lucht houden? Dan komen wij graag met je in contact!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Administratieve-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve.
 • Front Office Manager - Modern Hotel

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Als Front Office Manager ben jij verantwoordelijk voor:Leiding geven aan het Front Office team;Opstellen van personeelsroosters; Selectie- en verzuimgesprekken;Beoordelen, stimuleren en coachen van medewerkers in hun ontwikkeling;Coördineren en regelen van de uitvoering van de werkzaamheden binnen de FO;Onderzoeken, rapporteren en verwerken van vragen, klachten en opmerkingen;Toezien op de correcte omgang met gasten;Signaleren van en doen van voorstellen van mogelijke verbeteringen binnen de...

  Independent Recruiters
 • Meeting & Events Coördinator - Conference Hotel

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als Meeting & Events Coördinator ben jij het eerste aanspreekpunt voor de gasten. Daarnaast is het jouw taak om met de gast om tafel te zitten om alle wensen en behoeften te bespreken om deze vervolgens om te zetten naar een concreet voorstel. Dit hotel beschikt over 30 flexibele zalen met een capaciteit tot maximaal 1000 personen. Verder bestaan jouw werkzaamheden uit:Behandelen en verkopen van de aanvragen op het gebied van zaalverhuur;Benutten van commerciële kansen en relatiebeheer;...

  Independent Recruiters
 • Medewerker Studie- en Leeszaal

  Gisteren geplaatst door Rijksmuseum

  De afdeling Research Services binnen de Sector Collecties is verantwoordelijk voor alle informatie en data over de collectie en de organisatie van het Rijksmuseum. Vanuit een sterk geloof in het belang van Open Science zorgen wij dat de data van de collectie, de bibliotheek, het archief en de output van museaal wetenschappelijk onderzoek worden bewaard en gedeeld met zo veel mogelijk mensen.Voor de subafdeling Studie- en Leeszaal zoeken wij een:Medewerker Studie- en Leeszaal (x/v/m)Bij...

  Stad Vacaturebank
 • Medewerker financiële administratie (24 uur per week)

  Gisteren geplaatst door ARTO Recruitment

  Je gaat op zelfstandige wijze de brandstoffen administratie uitvoeren op de juiste wijze. De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket: Het inboeken van facturen; Het verwerken en archiveren van opdracht- en vrachtdocumenten en dagrapporten van chauffeurs; Behandelen van inkoopfacturen; Verwerken van dagstaten; Assistentie verlenen op het gebied van overige administratieve werkzaamheden bij afwezigheid van collega's; Je hebt intern contact met de financial controller, hoofd...

  Stad Vacaturebank
 • Coordinator Media & Advertising - Temporary

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Do you want to gain experience at one of the biggest fashion brands globally? Then this temporary role of Coordinator Media and Advertising is the role for you! This role is at their global HQ in Amsterdam. You are part of the European Media team is seven people strong, and partners with Brand Marketing, Consumer Journey, Omni and Ecommerce, across multiple project divisions in 18 markets. The role of the team is to ensure that the brands' message - whatever phase of the consumer journey -...

  Independent Recruiters

Administratieve-Vacaturebank.nl - Nieuwe administratieve vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe administratieve baan of nieuwe collega's? Op de Administratieve-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Administratieve-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank