Corporate Recruiter - (met focus op arbeidsmarktcommunicatie)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Arnhem
 • Plaatsingsdatum: 12-03-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Jouw focus ligt op de marketing kant van de recruitment. Je bent creatief in het bedenken van unieke campagnes voor de (bulk) werving van kandidaten. Je bent verantwoordelijk voor de wervingsstrategie en bepaalt samen met de hiring manager hoe en waar je de vacature uit gaat zetten. Je weet de wervingskanalen dan ook moeiteloos te vinden. Daarnaast focus je op de "candidate experience" en zorg je ervoor dat onze opdrachtgever een sterk imago neerzet.

Jij bent onder andere verantwoordelijk voor:

 • Weet met een creatieve invalshoek een wervingsstrategie te ontwikkelen gericht op een optimale Candidate Journey. Jij bereikt hiermee de juiste doelgroepen (online en offline) en zet ze aan tot solliciteren.
 • Meet het succes van de wervingsstrategie. Jij gebruikt de rapportages vanuit het ATS (en mogelijk externe tools) om data te verzamelen, te delen en te borgen. Op basis van deze data pas jij jouw strategie aan / onderneem jij actie.
 • Bent het gezicht van de organisatie voor potentiële medewerkers en partners. Jij vertegenwoordigt onze organisatie op scholen en banenmarkten. Jij hebt contact met de verschillende jobboards en andere leveranciers van recruitment-verbonden services. Intern stem jij af met de HR Manager over de samenwerkingsvoorwaarden en kosten.
 • Zorgt, samen met de afdeling Communicatie, dat de arbeidsmarktcommunicatie sterk en onderscheidend is binnen de branche/sector. Hiervoor zet jij verschillende vormen van Employer Branding in (bijvoorbeeld Storytelling, blogs, vlogs, foto's).
 • Draagt bij aan het algehele kennisniveau binnen de organisatie op het gebied van recruitment om een goede Employee Value Proposition te realiseren. Je werkt hierin nauw samen met diverse vacaturehouders die verantwoordelijk zijn voor het selectie- en aannameproces.
 • Gaat gesprekken aan met vacaturehouders om het gewenste profiel te doorgronden en een passende vacaturetekst hiervoor te maken. Daarbij selecteer jij kandidaten op basis van de door hun aangeleverde informatie en de (telefonische) intake waarbij jij verschillende gesprekstechnieken toepast.
 • Doet de werving en selectie voor de management- en staff vacatures. Jij doet dit niet alleen door vacatures uit te zetten op jobboards, maar ook door talent sourcing (search).
 • Stelt jaarlijks een begroting op als voorstel voor de afdeling Recruitment waarbij je o.a. (met gebruik van de verwachte bezetting) een inschatting maakt van de kosten voor adverteren.
 • Houdt jezelf op de hoogte van de trends en ontwikkelingen waarbij jij kansen voor onze organisatie herkent en implementeert.
 • Diverse projecten.

De kandidaat die ik zoek neemt vooral persoonlijkheid mee: +energiek, +volhoudend, +creatief, +resultaat gericht.

Daarnaast is de volgende kennis en ervaring zeer relevant:

 • Ambitieuze, creatieve ideeën;
 • Een resultaatgerichte werkhouding die houdt van dynamiek;
 • Minimaal 3 jaar werk ervaring als Corporate Recruiter op een hbo denk- en werkniveau;
 • Kennis van de operationele en technische kant van Recruitment (o.a. jobboards, KPI's cph en cpa);
 • Ervaring met inbound & outbound Recruitment, Arbeidsmarktcommunicatie & Employer Branding;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Een sterke overtuigingskracht en motiverend vermogen;
 • Talent voor het plannen en organiseren van jouw werk.

Wij bieden de corporate recruiter een uitdagende functie binnen een grote organisatie. Salaris ligt tussen de €2500,- en € 3500,- bruto per maand op fulltime basis en is afhankelijk van meegebrachte kennis, opleiding en ervaring.

Gestelde eisen

Ambitieuze, creatieve ideeën; Een resultaatgerichte werkhouding die houdt van dynamiek; Minimaal 3 jaar werk ervaring als Corporate Recruiter op een hbo denk- en werkniveau;

Uren

32-40 hours

Salaris

€2500 - €3500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Corporate recruiter gezocht voor een landelijke dienstverlener met kantoor Amsterdam.

Jouw focus ligt op de arbeidsmarktcommunicatie kant van de recruitment. Je bent creatief in het bedenken van unieke campagnes voor de (bulk) werving van kandidaten. Je bent verantwoordelijk voor de wervingsstrategie en bepaalt samen met de hiring manager hoe en waar je de vacature uit gaat zetten. Je weet de wervingskanalen dan ook moeiteloos te vinden. Daarnaast focus je op de "candidate experience" en zorg je ervoor dat onze opdrachtgever een sterk imago neerzet. Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Dan kom ik graag met je in contact!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Administratieve-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve.
 • Corporate Recruiter - Techniek

  Toegevoegd op 07-04-2021 door independent recruiters

  Voor een energieleverancier die zowel in Nederland als internationaal veel huizen warm houdt, ben ik op zoek naar een Corporate Recruiter in Amsterdam. Als Corporate Recruiter gericht op de technische functies ben jij verantwoordelijk voor de functies waar het gebeurt! Denk hierbij aan rollen zoals opzichters, monteurs, werkvoorbereiders, technische project managers, technisch beheerders, maintenance engineers en asset managers. Binnen deze organisatie ben je verantwoordelijk voor een...

  Independent Recruiters
 • HR Officer

  Toegevoegd op 07-04-2021 door Independent Recruiters

  We are looking for an HR Officer for an international media company in Hilversum. Within this organization, you are responsible for the entire lifecycle of all (+ 2500) colleagues worldwide. You are involved from onboarding to offboarding and your colleagues know where to find you for the answer to all their questions. Does this international and broad role sound like your new challenge? Then I would like to get in touch with you.Within the organization you are involved in the entire...

  Independent Recruiters
 • HR Adviseur

  Toegevoegd op 07-04-2021 door Independent Recruiters

  HR Adviseur gezocht voor een grote en dynamische organisatie, binnen de facilitaire dienstverlening! Ben jij de ervaren en daadkrachtige HR Adviseur die een ambulante functie met grote scope aan kan? Dan zoeken wij jou! In deze uitdagende en zelfstandige functie maak jij deel uit van het team van nog twee HR adviseurs, een HR Manager, HR Directeur en twee HR Assistenten . Binnen de regio Midden / Zuid-West Nederland ben je verantwoordelijk voor HR processen en alle HR gerelateerde zaken op de...

  Independent Recruiters
 • Talent Acquisition Specialist (Europa)

  Toegevoegd op 01-04-2021 door independent recruiters

  Talent Acquisition Specialist gezocht voor een internationale organisatie in Amsterdam! Als Talent Acquisition Specialist ondersteun je de verschillende business units en lokale HR-collega's en ben je verantwoordelijk voor je eigen portefeuille van (internationale) vacatures. Ben jij die gepassioneerde Talent Acquisition Specialist die wij zoeken? Ben jij degene die ideeën, openheid en positieve energie mee brengt? Ik kom graag met je in contact!Het recruitment team werkt vanuit het Europeese...

  Independent Recruiters
 • Technisch Inkoper

  Toegevoegd op 29-03-2021 door VNOM | Bemiddelaar in de techniek

  Voor een marktleider op het gebied van technischedienstverlening in Nederland zijn wij op zoek naar een Technisch Inkoper ter uitbreidingvan het huidige team. Ben jij in het bezit van een afgeronde technische hboopleiding en in het bezit van minimaal je NEVI 1? Dan ben jij de TechnischInkoper die wij zoeken! Benieuwd naar jouw verantwoordelijkheden? Hieronder eenoverzicht van jouw belangrijkste taken:Op- en verder uitbouwen van leveranciersrelaties;Beoordelen van inkoopaanvragen en...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

Administratieve-Vacaturebank.nl - Nieuwe administratieve vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe administratieve baan of nieuwe collega's? Op de Administratieve-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Administratieve-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank