HR Officer - Vrijwilliger

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Heerhugowaard
 • Plaatsingsdatum: 19-06-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vrijwilliger


Algemene omschrijving

HR Officer gezocht die het enthousiaste vrijwilligersteam in Heerhugowaard gaat versterken! Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En wil jij nu echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word dan vrijwilliger bij Stichting Babyspullen!

Als HR Officer zorg je ervoor dat alle administratie rondom het beheren en administreren van de vrijwilligers van Stichting Babyspullen in orde is. Dit is zowel voor de bestaande vrijwilligers, maar nog meer voor nieuwe vrijwilligers. Voor nieuwe (sorteer en inpak) vrijwilligers plaats je de vacatures online op de vacaturebanken en nodig je sollicitanten uit voor een kennismakingsgesprek met jou. Daarna zet je hen in ons systeem en maak je de vrijwilligersovereenkomst zodat ze, na het ondertekenen van de overeenkomst kunnen starten als nieuwe vrijwilliger van Stichting Babyspullen.

Zij zijn op zoek naar iemand die communicatief is en een kennismakingsgesprek kan voeren. Daarnaast doe je een deel HR administratie waarbij je nauwkeurig te werk gaat. Je bent proactief en beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift. Je zal veelal werken met de computer en diverse systemen, denk hierbij aan Outlook, Excel en een CRM-systeem (klantrelatiebestand). Je bent 1 dagdeel (bij voorkeur 2x 2 uur) per week beschikbaar om te werken op onze locatie in Heerhugowaard

Al hun vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een goede start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, werk je in een gezellig team en organiseren wij elke zomer een gezellige BBQ met alle vrijwilligers! Dit kan ook een mooie kans zijn voor iemand die geen (betaalde) baan heeft en de stap naar een betaalde baan wil verkleinen.

Gestelde eisen

Zij zijn op zoek naar iemand die communicatief is en een kennismakingsgesprek kan voeren. Daarnaast doe je een deel HR administratie waarbij je nauwkeurig te werk gaat.

Uren

0-8 hours

Informatie over Independent Recruiters

HR Officer gezocht die het enthousiaste vrijwilligersteam in Heerhugowaard gaat versterken! Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En wil jij nu echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word dan vrijwilliger bij Stichting Babyspullen!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Administratieve-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve.
 • Inkoper

  Toegevoegd op 07-08-2020 door VNOM | Bemiddelaar in de techniek

  Ben jij op zoek naar een rol als Inkoper waarbij je een optimale balans tussen prijs, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid nastreeft? Wij zijn op zoek naar een inkoper voor een bedrijf dat actief is op het gebied gewasbescherming. Wil jij je bijdragen leveren aan zowel het strategisch als het operationeel inkoopbeleid? Als Inkoper zorg je voor een gestructureerd en efficient inkooptraject, wat ga je dan precies doen.Opstellen van een operationeel verkoopplan naar aanleiding van een strategisch...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

Administratieve-Vacaturebank.nl - Nieuwe administratieve vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe administratieve baan of nieuwe collega's? Op de Administratieve-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Administratieve-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank