Administratief Medewerker (24 uur)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Zaandam
 • Plaatsingsdatum: 09-10-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Administratief Medewerker gezocht voor een technisch bedrijf in Zaandam. Wil jij werken in een klein en gedreven team en ben jij goed met cijfers? Ik hoor graag van je!

In de functie van Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het Crediteurenbeheer en de communicatie met leveranciers en externe partijen.

Ook ben je verantwoordelijk voor:

 • Het verwerken van financiële mutaties, zoals bank-, inkoopboek; Postverwerking;
 • Het opstellen, controleren en verwerken van inkoopfacturen;
 • Verwerken van declaraties;
 • Mailverkeer bijhouden en het aannemen van de telefoon;
 • Urenadministratie.

Als Administratief Medewerker heb je al ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en hebt ervaring met het organiseren van projecten.

Vrienden en collega's omschrijven jou als flexibel, stressbestendig en nauwkeurig. Je bent iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Heb je ervaring met Microsoft Navision (2017)? Ja, fantastisch! Nog niet? dit kunnen we je leren!

De salarisindicatie voor de functie van Administratief Medewerker is tussen de € 2500 - 2800 bruto per maand op fulltime basis. Dit betekent een bruto uurloon tussen de € 14,42 en 16,15. Mocht je vragen hebben, dan hoor ik het natuurlijk graag van je. Je kunt mij bereiken op 0682376318.

Gestelde eisen

Als Administratief Medewerker heb je al ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en hebt ervaring met het organiseren van projecten.

Uren

24-32 hours

Salaris

€2500 - €2800 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Als Administratief Medewerker voor dit technische bedrijf in Zaandam ben jij de rots in de branding op administratief gebied. Wil jij werken in een klein en gedreven team en ben jij goed met cijfers? Ik hoor graag van je!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Administratieve-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve.
 • Customer Service Specialist

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Dagelijks werk je in een team van 2 professionals en zoeken we iemand die naast de eerste- en tweedelijns support ook proces analyseert en verbeterd naar de gewenste KPI's. Hoe ziet een gemiddelde werkdag als Customer Service Specialist er verder uit? Het telefonisch beantwoorden van (internationale) klanten en leveranciers;Het beantwoorden en adviseren van klanten via de mail;Je constant goed kunnen inleven en een oplossingsgerichte houding;Het constant juist afhandelen van alle interne en...

  Independent Recruiters
 • Administratief Medewerker HR

  Toegevoegd op 18-10-2019 door Independent Recruiters

  Administratief Medewerker HR gezocht in Hoofddorp voor een van werelds grootste datacenters in Europa! In deze functie kom jij nauw samen te werken met de HR Manger in deze groeiende organisatie en ondersteun jij waar nodigMet jouw ervaring in de administratie en alertheid, ondersteun jij de HR Manager op het gebied van recruitment en de onboarding procedures. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de volgende aspecten:Het organiseren en inplannen van de sollicitatiegesprekken;Het...

  Independent Recruiters
 • Laboratory Administrative Specialist

  Toegevoegd op 15-10-2019 door Independent Recruiters

  We are looking for a Laboratory Administrative Specialist for a world leader in the Food Industry!The Laboratory Administrative Specialist will join the Food Science & Technology Laboratory in Utrecht. You'll be working for one of the centres of excellence and focussing on the two main product categories within advanced nutritions. The mission of the Food Science & Technology Laboratory is to support the R&D activities within those two categories by answering physical, chemical...

  Independent Recruiters
 • International Service Specialist

  Toegevoegd op 14-10-2019 door Independent Recruiters

  Als Internationaal Service Specialist worden de volgende taken van je verwacht: Het telefonisch en via de mail beantwoorden en adviseren van (internationale) klanten en leveranciers;Je constant goed kunnen inleven en dit ook juist toepassen; Je hebt een oplossingsgerichte houding;Naast de eerste- en tweedelijns support ook processen analyseert en verbeterd; Het constant juist afhandelen van alle interne en externe zaken en streeft daarnaast naar de gewenste KPI's.Daarbij zal alles...

  Independent Recruiters
 • Back Office Administrator

  Toegevoegd op 04-10-2019 door Independent Recruiters

  We are looking for a Back Office Administrator for an international bank in Amsterdam!* Prepare standard bank confirmations and certificates of balance for customers including preparing the product charges.* Support daily and monthly Nostro reconciliations of (including DNB) and DTC accounts including investigations and maintenance ( For instances the statements, checking and prepare instructions of charges)* Conduct monthly reconciliations of suspense accounts. One day a week at HR...

  Independent Recruiters

Administratieve-Vacaturebank.nl - Nieuwe administratieve vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe administratieve baan of nieuwe collega's? Op de Administratieve-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Administratieve-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank