Controller

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 09-05-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Heb jij ervaring binnen een controlling-functie en wil jij de overstap maken naar consultancy? Wil jij bij iedere opdracht nieuwe vaardigheden opdoen, nieuwe mensen leren kennen en je continu laten uitdagen door de diversiteit van projecten? Dan vertel ik je graag meer over deze gave club!

Als controller werk je op projectbasis bij klanten, zoals bijvoorbeeld Tele2, IKEA, NS en de Hogeschool van Amsterdam. De projecten bij klanten, die zich voornamelijk in de Randstad bevinden, hebben een gemiddelde duur van 3 tot 9 maanden. In deze opdrachten ben jij heel breed verantwoordelijk voor de financiele adminstratie, control en analyse. Je ondersteunt de Financieel Manager in het verwerken van financiële gegevens, het budgetteren en het creëren van inzicht in de benodigde data voor rapportages. Je draagt bij aan het verbeteren van de financiële functie van het bedrijf en richt processen binnen de afdeling efficiënter in. Als consultant laat jij een passend advies achter waar de opdrachtgever mee vooruit kan.

Maar er is meer dan alleen je opdrachten bij klanten. Via een online opleidingsprogramma volg je trainingen op het gebied van bijvoorbeeld Data, Consultancy en FinTech. Dit maakt je als consultant 'future-proof' en breed inzetbaar. Daarnaast stel je samen met de HR Business Partner een persoonlijk ontwikkelingsplan op, waarin aandacht besteed wordt aan de nodige softskills, maar ook aan de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Als controller voldoe je aan de volgende eisen:

 • HBO- of WO-opleiding in financële richting;
 • 2 tot 6 jaar relevante werkervaring in junior-, assistent-, financial- of business controller functie;
 • Je bent op de hoogte van de trends binnen het financiële vakgebied.
 • Je wil jezelf graag verder ontwikkelen, op persoonlijk en professioneel vlak;
 • Kennisdeling met je collega's? Ook hier doe je graag aan mee!

Je komt terecht in een betrokken en ondernemende organisatie waarin de werknemers nauw met elkaar samenwerken. Er worden regelmatig kennissessies georganiseerd waarin verschillende afdelingen met elkaar brainstormen over nieuwe ontwikkelingen. Naast een erg ruim opleidingsbudget, ontvang je een contract voor onbepaalde tijd, 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek en 5 niet-ziek dagen. Een 32-urige werkweek is ook mogelijk.

Een goed work-life balance speelt een grote rol binnen deze organisatie. Overuren, waarvan het niet de bedoeling is dat je die te vaak maakt, worden ruimschoots uitbetaald. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring, en ligt tussen de €2.600 en €3.900. Daarnaast ontvang een lease-auto of mobiliteitsvergoeding en wordt er gebruik gemaakt van een mooie bonusstructuur. Ook is er de mogelijkheid om een post- of executive master te volgen.

Gestelde eisen

HBO- of WO-opleiding in financële richting; 2 tot 6 jaar relevante werkervaring in junior-, assistent-, financial- of business controller functie; Je bent op de hoogte van de trends binnen het financ

Uren

32-40 hours

Salaris

€2000 - €4000 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Controller gezocht voor een consultancypartij in de Randstad, met toonaangevende opdrachtgevers in de profit- en non-profitsector.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Administratieve-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve.
 • Financial Controller

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Jij ondersteunt de finance manager, bent verantwoordelijk voor de jaarafsluiting, signaleert afwijkingen en zorgt er voor dat de financiële administratie continu op orde is. Ben jij enthousiast, wil jij graag het verschil maken en uitgedaagd worden? Dan kom ik graag met je in contact!In de functie van Finance Manager ben jij verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van deze hotelketen. Je bent graag in control en bent goed in het maken van rapportages en analyses. Daarnaast...

  Independent Recruiters
 • Allround medewerker (personeels) administratie

  Toegevoegd op 08-04-2019 door Independent Recruiters

  Vind jij een allround functie met een breed takenpakket een uitdaging? Houd je van afwisseling en raak je niet in de stress als jouw 'to-do' lijstje groeit? En weet jij op een professionele klantvriendelijke manier zowel onze klanten als onze medewerkers te woord te staan en hen te helpen bij vraagstukken die met de administratie te maken hebben? Dan zoeken wij jou!Je pakt allerhande administratieve handelingen op met verantwoordelijkheid en rond ze af. Zonder moeite stel je...

  Independent Recruiters
 • Projectcontroller

  Toegevoegd op 27-03-2019 door Independent Recruiters

  In deze rol ben jij verantwoordelijk voor allerlei verschillende projecten binnen deze organisatie. Je controleert en bewaakt de financiële administratie van mooie bouwprojecten en de voortgang binnen de adviesafdelingen. Graag kom ik met jou in contact en vertel ik je hier meer over!Als Projectcontroller zullen jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:Het beoordelen en controleren van werkbegrotingen voordat deze ingelezen worden in Navision;Het verzorgen van de tijdige en juiste aanleveringen...

  Independent Recruiters

Administratieve-Vacaturebank.nl - Nieuwe administratieve vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe administratieve baan of nieuwe collega's? Op de Administratieve-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Administratieve-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank