Fulltime administratief medewerker met klantcontact bij Vitens in Arnhem

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Arnhem
 • Plaatsingsdatum: 24-03-2020
 • Werkniveau: MBO, HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Als fulltime administratief medewerker bij Vitens in Arnhem ben jij onmisbaar! Jij gaat starten op een project waarbij je gegevens gaat verwerken in SAP. Je voert correcties uit én informeert de klant hierover. Daarnaast ben jij ook hèt aanspreekpunt voor de klant als zij bijvoorbeeld een vraag. Wat jou allemaal nog meer te wachten staat in deze functie? Check below!

Je bent handig met het systeem SAP. Door de cijfers nauwkeurig in te voeren en eventueel correcties door te voeren staat alles weer goed geregistreerd. Hier moet de klant natuurlijk wel van op de hoogte zijn dus jij neemt contact op met de klant en verstrekt de juiste informatie.

Deze functie is voor een tijdelijk project wat loopt tot en met 31 december 2020. Dus jij bent tenminste beschikbaar tot 31 december 2020. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het verwerken van gegevens in SAP. Welke gegevens? Het gaat om gegevens die te maken hebben met Belasting op Leidingwater.

Het is geen commerciële functie, maar je bent wel (mede)verantwoordelijk voor het behalen van vastgestelde (K)PI resultaten en klant normen. 1 team 1 taak!

Work, work, work, maar wanneer?

Als fulltime administratief medewerker werk je 32 tot 40 uur per week. Je werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur.

Wanneer ga ik aan de slag?

Je start dinsdag 28 april of dinsdag 26 mei. Good to know, bij voorkeur heb je geen vakantie gepland in juni tot en met september 2020.

It's a match!

Voordat je eventueel gaat starten op dinsdag 28 april of dinsdag 26 mei maak je eerst kennis met een recruiter van YoungCapital. Match made in heaven? Dan ga je op gesprek bij Vitens in Arnhem. Dit zal voor de startdatum op dinsdag 28 april in week 15 zijn en dinsdag 26 mei in week 19.

Wat wij bieden

 • 32-40 uur aan het werk;
 • Een ontwikkelings-boost door YC Skills: toegang tot meer dan 200 online cursussen;
 • Een uitgebreide functie met ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een bruto uurloon van €13,02;
 • Een spetterende toevoeging op je cv;
 • Is fietsen net te ver of pak je liever de auto? De netto km vergoeding is €0,19 per km, ook voor ov.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
 • Jij weet wat je te wachten staat door de ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent per 28 april of 26 mei flexibel beschikbaar voor 32-40 uur.
 • Je bent goed met cijfers;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

32 - 40 uur

Bedrijfsprofiel

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou aan de juiste baan te helpen én zo goed mogelijk begeleiden in je carrière.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Administratieve-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve.
 • Allround Financieel Medewerker

  Gisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als medewerker allround financieel medewerker (debiteuren- en crediteurenbeheer) ben je een spin in het web. Je voert namelijk de gegevens in van zowel de debiteuren, crediteuren als mutaties. Waarna je deze gegevens in het systeem vervolgens codeert, inboekt en factureert. Ook bewaak je de betalingstermijnen en verstuur je aanmaningen als dit nodig is. Verder rapporteer je jouw opgedane bevindingen aan de financiële manager en dien je ter verdere financiële ondersteuning.Het is een parttime...

  Stad Vacaturebank
 • Financieel Administratief Medewerker

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor deze wervende vacature zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker. Als financieel administratief medewerker ben jij nauwkeurig in je werk, initiatiefrijk en hou je van aanpakken. Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband de cijfers op orde te krijgen. Je hebt affiniteit met financiën en je voelt je thuis met financiële softwareprogramma's zoals Key-2-Finance, Coda en/of Unit-4-Financials. Je ziet de mogelijkheden tot verbeteringen van...

  Stad Vacaturebank
 • Word nu helpdeskmedewerker corona bij Mediq in De Meern

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? De zorg staat door de huidige corona-situatie onder zware spanning. Daarom zijn we per direct voor Mediq op zoek naar tientallen helpdeskmedewerkers. Heb je ervaring met telefonisch klantcontact en minimaal een mbo4-diploma? Lees dan vooral verder.Waarom ben jij zo belangrijk als helpdeskmedewerker in deze corona-situatie?Mediq is een grote partner in de zorg. Online kunnen onder andere ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties beschermingsmiddelen bestellen als mondkapjes,...

  Stad Vacaturebank
 • Financieel Administratief Medewerker

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor deze wervende vacature zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker. Als financieel administratief medewerker ben jij nauwkeurig in je werk, initiatiefrijk en hou je van aanpakken. Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband de cijfers op orde te krijgen. Je hebt affiniteit met financiën en je voelt je thuis met financiële softwareprogramma's zoals Key-2-Finance, Coda en/of Unit-4-Financials. Je ziet de mogelijkheden tot verbeteringen van...

  Stad Vacaturebank
 • Ga werken als parttime Administratief medewerker in Nijmegen

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Wat ga je doen?Voor een groot transport bedrijf in Nijmegen zoeken wij een Administratief medewerker. Op het moment dat een chauffeur terug komt van zijn rit levert hij zijn papieren bij jou in. Jij zorgt als administratief medewerker dat deze papieren op de juiste wijze afgehandeld worden. Zo check je de papieren met de gegevens in het transportmanagementsysteem. Klopt dit? Dan worden de papieren op de juiste manier gearchiveerd. Klopt dit niet? Dan bel je met de...

  Stad Vacaturebank

Administratieve-Vacaturebank.nl - Nieuwe administratieve vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe administratieve baan of nieuwe collega's? Op de Administratieve-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Administratieve-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank