Medewerker Multidisciplinair Team bij Achmea in Apeldoorn

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Apeldoorn
 • Plaatsingsdatum: 15-02-2020
 • Werkniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Als medewerker Multidisciplinair Team bij Achmea in Apeldoorn leer je in korte tijd veel ins- en outs van het zorgkantoor. Binnen dit team krijg je de kans om je talenten verder te ontdekken en te ontwikkelen. Je kan worden ingezet op tijdelijke opdrachten bij verschillende afdelingen binnen het zorgkantoor. Als een afdeling vastloopt in hun proces en daardoor de werkvoorraad oploopt is het Multidisciplinair Team beschikbaar om deze problemen weg te nemen en op korte termijn op te lossen. Je bent als medewerker Multidisciplinair Team veel in gesprek met klanten die zorg ontvangen en onderzoekt of deze zorg nog passend is. Ook zal je je bezig houden met het verwerken en controleren van zorgdeclaraties en voer je zorgbeoordelingen uit. Het klantbelang staat bij jou altijd centraal en jij bent bewust van de impact van jouw handelen. Jij zorgt ervoor dat alles geregeld wordt voor klanten die langdurige zorg ontvangen en dat zij tevreden zijn met deze zorg, kortom: jij bent erg belangrijk voor deze mensen!

Wie ben jij?
Jij bent resultaatgericht en neemt initiatief, een analytische procesdenker en werkt planmatig. Je hebt ervaring met klantcontact en bent administratief sterk. Verder ben je flexibel ten aanzien van de verschillende werkzaamheden en krijg je energie van het feit dat je projectmatig op diverse afdelingen werkzaamheden uitvoert. Je hebt kennis van de Wet Langdurige Zorg en het zorgkantoor. Ben je in het bezit van een Wft Zorg? Dan heb je een streepje voor. Herken jij jezelf hierin en voldoe jij ook aan de punten die wij onderstaand vragen? Solliciteer dan direct!

Wat wij bieden

 • Een functie per direct voor in ieder geval drie maanden met de kans op een verlenging;
 • Een bruto uurloon van €13,22;
 • Een afwisselende functie waarbij je in korte tijd veel ervaring op kunt doen;
 • Een functie van 32 tot 36 uur per week, verdeeld over 4 dagen;
 • De mogelijkheid op verlenging bij goed functioneren;
 • De kans en mogelijkheid om ervaring op te doen bij een grote zorgverzekeraar;
 • Toegang tot YC Skills: een online platform met 200+ cursussen.

Wat wij vragen:

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Je bent per direct beschikbaar;
 • In het bezit van SENS 1, of bereid om deze op korte termijn te behalen;
 • In het bezit van Vertrouwd Communiceren - Niveau Schrijven, of bereid om deze op korte termijn te behalen.
 • Je vindt het leuk om projectmatig diverse werkzaamheden uit te voeren in verschillende teams;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

32 - 36 uur

Bedrijfsprofiel

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou aan de juiste baan te helpen én zo goed mogelijk begeleiden in je carrière.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Administratieve-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Administratieve.
 • Financieel Specialist

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor een gemeente in de regio van Zwolle zijn wij op zoek naar een Financieel Specialist voor 36 uur in de week. Als financieel specialist draag jij de verantwoording voor de dagelijkse boekhouding en het opstellen van de fiscale aangiften. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de aanlevering van stukken en beantwoording van vragen naar onder andere de accountant.

  Stad Vacaturebank
 • Financieel support medewerker bij een bedrijf in Utrecht

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Ben jij een koning in het onderhouden van de boekhouding? Dan ben jij als (financieel support medewerker) het stukje dat ontbreekt bij dit bedrijf. De boekhouding wordt gedaan op een manier dat helemaal van onze tijd is: In een app! Makkie voor jou, niet? Wat je gaat doen als (financieel support medewerker) is heel divers. Samen met de klanten ga jij zorgen dat hun boekhouding tot in de puntjes geregeld is. Daar gaat natuurlijk een proces aan vooraf, waarin jij...

  Stad Vacaturebank
 • Start als support medewerker bij Volkerrail in Utrecht

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Bij Volkerrail in Utrecht kom je te werken op de incident afdeling. Dit betekent dat alle spoedgevallen en urgente zaken bij jullie op de afdeling terecht komen. Dagelijks gaan natuurlijk veel monteurs de weg op, om te werken aan het spoor. Dit moet allemaal goed gestroomlijnd worden en daar ben jij verantwoordelijk voor. Je bent dus verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande communicatiestromen. Ook zorg je ervoor dat klanten en monteurs goed en tijdig...

  Stad Vacaturebank
 • Tijdelijk technisch support medewerker in Berkel en Rodenrijs

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als Technisch Support medewerker m/v ga jij een team ondersteunen met het behandelen van technische vraagstukken. Dit kunnen aanvragen zijn voor gereedschap maar ook echte vraagstukken hoe zij bijvoorbeeld het beste de draagkracht binnen een bouwproject kunnen berekenen. Klanten kunnen op de website een rekentool gebruiken, maar zij zullen dit ook telefonisch of per mail vragen en verwachten dan een passend advies. Uiteraard word je dit eerst allemaal uitgelegd, voordat...

  Stad Vacaturebank
 • Financieel Specialist

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor een gemeente in de regio van Zwolle zijn wij op zoek naar een Financieel Specialist voor 36 uur in de week. Als financieel specialist draag jij de verantwoording voor de dagelijkse boekhouding en het opstellen van de fiscale aangiften. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de aanlevering van stukken en beantwoording van vragen naar onder andere de accountant.

  Stad Vacaturebank

Administratieve-Vacaturebank.nl - Nieuwe administratieve vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe administratieve baan of nieuwe collega's? Op de Administratieve-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Administratieve-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank